Presse

Optræden og fremvisning af tamme aber i snor, seletøj og den slags, (eller andre eksotiske dyr for den sags skyld), på skulderen, til filmoptagelser og andre lignende situationer, er normalt ikke noget vi kan tilbyde.
Det er ikke kæledyr, men hobbydyr vi beskæftiger os med. De fleste af vores dyr kan være meget tillidsfulde, men tamme kæledyr er der ikke tale om. Det er næsten sammenligneligt med de vilde katte, som en ”kattemor” kan komme helt tæt på, hvis hun kommer jævnligt med mad til dyrene. Eller vilde egern i byernes parker, hvor dyrene har fået en vis fortrolighed til folk, som med rolige bevægelser og godbidder, kan få dyrene helt tæt på. Altså dyr som har fået en vis tillid til folk, og tolererer deres nærhed.
Det vil være alt for stressende for dyrene at blive taget ud af deres vante omgivelser, og blive fremvist i tv-studier, messer, udstillinger og lign. Vi ville hurtigt miste dyrenes tillid, hvis vi fangede dem i tide og utide. Så det gør vi ikke…
Vi bestræber os på at holde dyrene på dyrenes præmisser, og i videst mulig omfang i noget der minder om dyrenes naturlige miljø. I et miljø der tilgodeser dyrenes naturlige adfærd.
Vi stiller gerne op til seriøse indslag, og kan levere fotos, og i visse tilfælde film af vores dyr. Alt sammen i en fornuftig kvalitet.
Der kan i visse situationer, blive tale om hjemmebesøg. Hvor et tv-hold kan få lov til at optage ’på stedet’, hvor dyrenes tillid til deres ejere måske kan ses. Med mindre et større fremmøde af fotografer, lydfolk, journalister, med diverse lamper og andet udstyr, vil gøre dyrene utrygge!
Fra tid til anden, har vi dog stillet dyr til rådighed for div. filmoptagelser som er brugt i tv udsendelser og reklamer.
I “Ud og se” december 2012 (DSB bladet) er en lille artikel om silkeaber.

Har du lyst til at gøre lidt reklame for foreningen, så er her vores plakat som du meget gerne på printe ud og hænge op et relevant sted.  Det kunne være i den lokale dyrehandler. Hvis du har mulighed for at laminere den, vil den være mere holdbar.

Printervenlig version af plakat.

Desuden har vi en lille info folder om vores forening. Den kan man give til dem som har interesse for eksotiske pattedyr og som endnu ikke er medlem af foreningen.

Printervenlig version af folder.

Har du ikke mulighed for selv at printe plakat eller folder ud, sender vi gerne en eller flere til dig.
Kontakt Niels Brandt