Interessegrupper

Opret en interessegruppe – måske noget for dig/jer?

Som nået nyt i foreningen, kan man oprette interessegrupper. en interessegruppe kan bestå af medlemmer som har interesse for de samme dyr eller de bor i samme område.
Hver gruppe kan frit beslutte hvilke aktiviteter man vil lave. Måske mailer man sammen, holder møder, deltager på udstillinger, eller har aktiviter på Internettet.
Måske er det et avlssamarbejde man ønsker, så man kan sælge ubeslægtede par. Måske ønsker man at dele sin viden med andre med samme interesse, så den fælles viden øges.

Man vil kunne få sine egne sider her på hjemmesiden. Sidene kan være åbne for alle eller være lukkede, så det kun er medlemmer der har adgang. Vores webmaster skal nok lægge det ud på Nettet.

Der vil være mulighed for at få lidt økonomisk støtte til arbejdet. F.eks. dække udgifter til udstilling og lign. Det er dog ikke så mange penge vi har at gøre godt med.

Måske deltager du allerede i en interessegruppe f.eks. på Facebook. Styrk din hobby og meld dig ind i Foreningen Eksotiske Pattedyr. Sammen står vi stærkere og kan dele viden, til glæde for vores dyr. Det er jo dem det hele drejer sig om.

Der er, som man kan se, rimeligt frit spillerum.
Under vores vedtægter står der mere om interessegrupper.

Kontakt bestyrelsen hvis du ønsker at oprette en interessegruppe.
Man skal være medlem af foreningen for at kunne oprette en gruppe.